La Triple Capitania: Laia Baldomà, Martina Pavón i Carla Mansilla

La Laia Baldomà,  la Martina Pavón i la Carla Mansilla comparteixen la capitania de l’equip cadet de voleibol de l’Esport Base Sant Cugat. És un equip que es caracteritza per la unió i amistat de tots els jugadors i jugadores i pel bon rotllo que tenen sempre en els entrenaments i partits. La majoria només porten un o dos anys jugant a voleibol per tant tenen encara un gran marge de millora que de ben segur aconseguiran aviat si segueixen amb les mateixes ganes i compromís que aquest any.

La  alegria de la Carla, la il·lusió de la Martina i la responsabilitat de la Laia son ingredients que encaixen a la perfecció amb la filosofia d’aquesta entitat, així que no ens queda més que agrair a les tres el treball que fan setmana a setmana i animar-les a seguir així.

1- Què us va fer decidir a apuntar-vos a voleibol?

Laia i Marina: La Marta, una companya del juvenil que ja  coneixíem i portava un any jugant a aquest club, ens va dir que ens animéssim a apuntar-nos perquè deia que s’ho passava molt bé i estava aprenent molt.

Carla: Vaig veure el bon ambient que hi havia a l’equip de la meva germana i com volien que fes algun esport i el voleibol no em desagradava doncs vaig decidir apuntar-me .

 

2- Què és el que més us agrada de formar part d’aquest equip?

Martina: M’agrada molt el companyerisme que ens tenim entre tots i totes i la confiança amb els entrenadors i que tot no sempre es guanyar sempre intentar fer el millor possible de nosaltres.

Laia: Lo bé que ens portem entre nosaltres els dos equips cadet i juvenil ja que entrenem junts i a vegades ens donem consells entre nosaltres per millorar a més a més sempre ens ho passem molt bé.

Carla: El bon rollo que hi ha entre tots i que no som tan exigents com altres equips a l’hora de guanyar.

 

3- Com està anant la temporada amb l’equip cadet?

Totes: Vam començar fluixes però a mesura que hem anat treballant als entrenaments hem anat millorant i ara estem bastant millor. Però tot i això tenim partits de tot.

 

4- Que significa per vosaltres ser les capitanes del equip?

Laia: Una petita responsabilitat perquè representem al nostre equip i club i ho volem fer el millor possible.

Martina: Per mi ser capitana no és pas ser un líder, ni ser el més bo ni res d’això, tots ens ajudem entre tots i no se, si t’han escollit o votat és perquè poden confiar en tu.

Carla: Per mi es important ja que vol dir que l’equip confia en mi.

 

5- Quin consell els hi donaríeu als nens i nenes que comencen ara a jugar a voleibol a Sant Cugat?

Laia: Que sobretot disfrutin molt i es portin molt bé amb els seus companys d’equip ja que amb aquest esport és important la bona relació i estar units.

Martina: Que s’animin a apuntar-se que és un club que aprenem, tractem a tots per igual, fem bromes amb els entrenadors i no tot sempre és guanyar i guanyar, per mi és passar-ho bé però si es guanya dons això que ens emportem cap a casa.

Carla: Que intentin aprendre el màxim i que s’ho passin be, i que el mes important no es guanyar.

Una resposta a «La Triple Capitania: Laia Baldomà, Martina Pavón i Carla Mansilla»

  1. Jo jugó al equip cadet i en cara no m’ errepanteixo de hacer entrar.

    Sóc un jugador bastante mes petit que els de mes pero els meus companys de equip hem fan sentir un jugador grandioso!!

Els comentaris estan tancats.